Otvoren prvi "kanabis hotel" u Koloradu

Moteli “Bud & Breakfast” zasnovani su na takozvanoj “420 kanabis kulturi”, nazvanoj po navici konzumiranja kanabisa u 4.20 h pre podne i 16.20 po podne.

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

13:45

Default images
Foto: Thinkstock

Posedovanje i konzumiranje ovog opojnog sredstva u državi Kolorado legalno je za sve osobe starije od 21 godine. Iako je konzumiranje na javnim mestima zabranjeno, hoteli ipak imaju nešto slobodniji pristup poštovanju zakona.

Gostima hotela “Bud & Breakfast” na raspolaganju su razni rekviziti za uživanje marihuane, masaže s lekovitim dejstvom, kao i “Wake & Bake” doručak, koji, osim kafe i kroasana, uključuje dodatak sativa marihuane, poznate po tome što organizmu pruža energiju.

Ceo projekat ideja je bivšeg advokata Džela Šnajdera koji je, pre nego što se preselio u Kolorado, bio zaposlen u Njujorku.

“Na svetu ne postoje dva mesta poput ovog. Stižu nam gosti iz Japana, Engleske, Novog Zelanda, starosti između 25 do 75 godina, samo zato što nudimo nešto drugačije. Planiramo da uskoro proširimo biznis i naše klijente uključimo u različita dešavanja poput časova hortikulture, kuvanja s kanabisom itd”, izjavio je Šnajder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: