Srbija prvi put predstavlja turističku ponudu u Dubaiju

Turistička organizacija Srbije predstaviće turističke potencijale prvi put na međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market, koji se održava u Dubaiju od 4. do 7. maja ove godine.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.04.2015.

21:54

Default images
Foto: Dennis Jarvis/Flickr.com

Vlada Srbije već je napravila odlučne korake za privlačenje investicija iz UAE, a taj sajam odlična je prilika za predstavljanje turističke ponude Srbije sa ciljem da se privuku turisti iz te zemlje, saopštila je TOS.

Na tom sajmu biće predstavljena celina turističke ponude Srbije, koja obuhvata ponudu tura vezanih za kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi, banje i manifestacije koje se održavaju u zemlji.

Ujedinjeni Arapski Emirati veoma su zainteresovani za investicije u Srbiji, a dve zemlje povezuju jake prijateljske i poltičke veze, istaknuto je u saopštenju.

Na štandu Srbije predstaviće se i Turistička organizacija Beograda, Atomska banja Gornja Trepča, hotel Premier Aqua, MK Mountain Resort, Glob Metropoliten Tours i NTO Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: