"Beograd vaš domaćin": Prestonica zove goste

Turistički program "Beograd vaš domaćih" ponovo je od danas na raspolaganju Beograđanima i gostima grada, a obuhvata panoramsko razgledanje grada otvorenim autobusom i krstarenje brodom.

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

09:33

Default images
Foto: Thinkstock.com

Posle obilaska znamenitosti šireg centra grada autobusom sa otvorenim krovom, posetioci imaju priliku da krstare Savom i Dunavom i razgledaju 20 kilometara obale beogradskih reka, koje počinje i završava se kod splava Gabbiano.

Početak ture je petkom i subotom u 17.00 sati sa Trga Nikole Pašića, cena karte je 1.200 dinara za odrasle i 600 dinara za decu do 12 godina. Tura traje oko tri sata, a neophodno je da se najmanje 10 putnika prijavi kako bi program bio realizovan.

Karte se mogu kupiti u poslovnici BS Tursa na Savskom trgu , Turističkom informativnom centru u Knez Mihailovoj i u autobusu uz prethodnu rezervaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: