Venis Bič: Dozvolite sunčanje u toplesu

Grupa građana kalifornijske "Venecije" zatražila je od lokanih vlasti da se na popularnoj lokaciji te opštine Los Anđelesa, Venis Biču, dozvoli toples.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.04.2015.

11:38

Default images

Foto: Alonzo / Flickr.com

Žitelji opštine u zalivu Santa Monika u utorak su se saglasili da ženama treba dozvoliti da se pojave bez gornjeg dela kupaćeg kostima na omiljenoj plaži skejtera, umetnika, hipika.

Dva i po kilometra duga plaža, koja je i jedna od čestih filmskih lokacija u SAD, poslednjih godina je i porodična destinacija. U obrazloženju predloga navodi se da je Venis Bič nastao po uzoru na evropski kulturni model, a da je sunčanje i kupanje u toplesu dozvoljeno širom Evrope, kao i u mnogim mestima u SAD.

O ovom predlogu treba konačno da se izjasne nadležne gradske vlasti Los Anđelesa, gde je za sada strogo zabranjeno pokazivanja intimnih delova na plaži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: