Odsečeni nokti, kesa s urinom: Ovo su najgori putnici sveta

Odvratne navike putnika postale su prava atrakcija na društvenim medijima.

Izvor: B92

Subota, 18.04.2015.

20:45

Default images
instagram.com/passengershaming

Odsečeni nokti i plastična kesa napunjena urinom samo su neki od prizora zbog kojih su putnici, ali i nezadovoljno kabinsko osoblje širom sveta odlučili da iskale svoje frustracije na društvenim medijma.

Putnike s groznim navikama fotografišu, a onda ih javno sramote objavljivanjem tih fotografija na društvenim medijima. Stranica na Instragamu od samog osnivanja privukla je veliku pažnju putnika i stjuardesa širom sveta i trenutno broji preko 240 hiljada pratilaca.
*
*
Možda najčešći prizor na fotografijama su noge putnika koji ih naslanjaju baš svuda, pa i guraju pod nos drugih putnika. Ima tu i smeća bačenog tamo gde ne treba i toaleta nakon poseta neurednih putnika.

Na stranici su završile i fotografije dece koja uništavaju unutrašnjost aviona lepljenjem nalepnica i šaranjem, ali i kondom pronađen ispod sedišta.

Fotografije osoba s nepoželjnim navikama, barem kada je u pitanju let u avionu, anonimno šalju putnici i stjuardi i stjuardese. Sve ih možete videti ovde.
*
*
*

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: