Turistička ponuda Srbije u Temišvaru

U okviru promotivne kampanje Turističke organizacije Srbije pod nazivom "Moja Srbija" u Temišvaru će sutra biti održana prezentacija turističke ponude naše zemlje.

Izvor: Tanjug

Sreda, 15.04.2015.

16:45

Default images
Foto: Beta/AP

Kako je danas najavio TOS, u restoranu LLoyd u Temišvaru biće održana prezentacija turizma Srbije, gde će biti predstavljeni proizvodi i publikacije, promotivni materijali uz animaciju kostimiranih glumaca i tradicionalno posluženje dobrodošlice - hleb, so i domaće slatko.

Publici će biti predstavljeni lokalni specijaliteti a posetioci će moći da uživaju u gastronomskom putovanju kroz Srbiju uz pršutu, pitu i sireve.

Svoje proizvode i turističku ponudu predstaviće Vršac, Zlatibor i Brus.

Organizatori očekuju pristustvo predstavnika diplomatskog kora, Konzulata Srbije u Temišvaru, naše dijaspore i Saveza Srba kao i turističke privrede Rumunije.

Kampanja "Moja Srbija”“ ima za cilj podizanje vidljivosti Srbije i jasnog stava da su Srbi u rasejanju, iseljenici i oni na privremenom radu, predstavnici nacionalnih manjina u susednim zemljama, srpskog porekla i da su deo srpskog nacionalnog identiteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: