Dejli mejl: Dođite na Egzit, najjeftinije je

Kao letnje mesto okupljanja supermodela i ostalih poznatih ličnosti koje imaju dubok džep, Koačela je najskuplji muzički festival.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.04.2015.

15:09

Default images
Foto: Thinkstock

S dnevnom cenom karte od 187 dolara i izvođačima kao što su AC/DC, Džek Vajt i Madona, posetioci za ovaj festival koji se održava od 17. do 19. aprila u Kaliforniji, izdvajaju mnogo više novca nego za bilo koji drugi festival na svetu, piše britanski "Deji mejl", koji je svojim čitaocima preporučio Egzit kao najpovoljniji festival.

Ovaj kalifornijski magnet poznatih ličnosti po skupoći se nalazi ispred belgijskog Tumoroulanda na kome su prošle godine nastupali Karl Koks, Dejvid Geta i Avići.

Na trećem mestu najskupljih svetskih festivala je engleski festival Glastonberi sa cenom karte od 565 dolara za pet dana, a na kome će ove godine nastupiti grupa Fu fajters.

Ovakve cene očigledno nisu problem velikom broju ljudi jer se karte uglavnom rasprodaju za pola sata.

Što se tiče jeftinijih festivala, Britanci najbolje iskustvo imaju sa našim festivalom Egzit, koji se održava u Novom Sadu od 9. do 12. jula, a na kome nastupaju mnoga svetski poznata muzička imena.

Kada se govori o cenama i skupoći festivala, ne misli se samo na cenu ulaznica, već i na celokupne troškove prevoza, smeštaja i hrane.

Festival Egzit je ubedljivo najjeftiniji, što ćete i sami uvideti ako pogledate kolike su cene na ostalim festivalima.
Prinscreen
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: