Oni su od vožnje javnim prevozom napravili uživanciju

Bežični internet. USB priključci. Ceđeni sokovi i kafa. Da li je to ponuda nekog hipsterskog kafića? Ne. To su usluge koje dobijaju putnici Leap autobusa u San Francisku na putu ka poslu.

Izvor: Newser

Nedelja, 22.03.2015.

18:08

Default images
leaptransit.com

Zahvaljujući aplikaciji, putnici dobijaju informacije o tome gde se trenutno nalazi autobus i koliko slobodnih mesta je ostalo.

“Sve što treba da učinite je da uđete i sednete”, piše na sajtu ovog privatnog prevoznika, koji je u autobuse uveo i Bluetooth, pa vaš pametni telefon po ulasku sam može automatski platiti kartu u iznosu od šest dolara.

Kad putnici uđu, mogu poručiti organsku kafu, grickalice i sokove i to takođe putem aplikacije, a osoblje zatim donosi porudžbinu.

Prevoznik je čak napravio svojevrsnu društvenu mrežu za stalne korisnike, pa možete tokom vožnje saznati nešto više o svojim saputnicima.

Autobus možete “uhvatiti” na svakih 10-15 minuta, a vozi od sedam do deset, odnosno 17 i 20 sati svakog radnog dana.

Trenutno postoji samo jedna ruta, ali je u planu proširenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: