Promotivna kampanja Er Srbije povodom 8. marta

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija najavila je, povodom Dana žena, specijalnu promotivnu kampanju u kojoj od danas nudi atraktivne cene karata iz Beograda ka 36 destinacija u Evropi i na Bliskom istoku.

Izvor: Tanjug

Petak, 06.03.2015.

09:30

Default images
Foto: Beta/AP

Karte će po promotivnim cenama moći da se kupe od 6. do 9. marta, a važiće za putovanja od 7. marta do 10. decembra 2015. (osim u periodima 5-8. aprila, 11-13. aprila i 24. jula - 6. septembra za letove iz Beograda, kao i 27- 30. marta, 2- 6. aprila i 26. juna - 7. avgusta za putovanja do Beograda), navedeno je u saopštenju.

Specijalne cene važiće za povratne karte iz Beograda u ekonomskoj klasi. Let do Podgorice i Zagreba koštaće 100 evra, a do Atine, Bukurešta, Budimpešte, Dubrovnika, Ljubljane, Sarajeva, Skoplja i Splita 109 evra.

Cena povratne karte na letovima za Milano, Pulu, Rim, Sofiju, Solun, Tiranu, Varnu i Beč biće 119 evra, a za Frankfurt, Prag, Štutgart i Cirih 139 evra.

Karte za Brisel, Kopenhagen, Diseldorf, Larnaku i Stokholm moći će da se kupe po promotivnoj ceni od 159 evra, za Amsterdam i Berlin 179 evra, za London, Maltu, Moskvu, Pariz 189 evra, za Tel Aviv 209 evra, za Bejrut 249 evra, za Abu Dabi 299 evra.

Kompanija je u saopštenju navela da cene u okviru specijalne promotivne kampanje uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na karte za decu i bebe neće se primenjivati.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt Centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od Air Serbia poslovnica, putem ovlašćenih turističkih agenata ili na internet sajtu www.airserbia.com.

Er Srbija je istakla da "ove godine obeležava Međunarodni dan žena, slaveći sve značajniju ulogu koju žene igraju u razvoju avio-kompanije, i potvrđuje svoju posvećenost osnaživanju položaja žena i njihovom profesionalnom razvoju".

"Od svog osnivanja u oktobru 2013. godine, Er Srbija je nastojala da ovu posvećenost najpre pokaže u sopstvenim redovima", navela je kompanija u saopštenju, podsećajući da su se, prvi put u njenoj dugoj istoriji, tri žene prošle godine priključile timu pilota Er Srbije".

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da "uz odlične vesti o značajnim dostignućima Er Srbije u protekloj godini, predstojeći Dan žena predstavlja odličan trenutak da odamo priznanje ženama članicama našeg pobedničkog tima za njihov doprinos i zalaganje, bez kojih ovi rezultati ne bi bili mogući."

"Van okvira naše kompanije, ovo je takođe prilika da razmotrimo kako svi možemo da doprinesemo razvoju bolje budućnosti za žene i da našu posvećenost proširimo na čitavu zajednicu kojoj pripadamo. Ovo je dan u kome slavimo dostignuća i doprinos žena na celom svetu", izjavio je Kondić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: