Končita pozdravlja posetioce Beča

Glavni grad Austrije, Beč, već je potpuno posvećen predstojećem Evrosongu i koristi sve za promociju Austrije u svetu kroz ovo takmičenje.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

12:10

Default images
© ORF / Compress

Svakodnevno se u Beču rađaju nove ideje u cilju promocije događaja, grada i države, a najnovija je neobična najava iz govornog automata u vozilima gradskog prevoza uoči održavanja Evrosonga.

Poruku će izgovarati prošlogodišni pobednik Pesme evrovizije Končita Vurst. Končita će svojim glasom preko govornog automata pozdravljati sve korisnike tramvaja i linija podzemne železnice, kao i putnike na stanicama gradskog prevoza.

Poruka će biti na nemačkom, engleskom i francuskom jeziku i to samo u prevoznim sredstvima koji saobraćaju do mesta održavanja Evrosonga i na mestima u okruženju. Iz Bečkih linija nisu hteli da otkriju šta će Končita saopštavati preko govornog automata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: