Nijagarini vodopadi: Spektakularno carstvo od leda (VIDEO)

Snimatelj Brent Foster iz Kanade iskoristio je svoj dron da bi napravio neverovatan snimak Nijagarinih vodopada okovanih ledom, iz ptičje perspektive.

Izvor: B92

Sreda, 25.02.2015.

10:29

Default images
Beta/AP

Zbog prošlonedeljnih niskih temperatura, koje su zahvatile delove SAD i Kanade, delimično su zaleđeni NIjagarini vodopadi.

Brojni posetioci ove spektakularne prirodne atrakcije ostali su nemi pred ledenim kraljevstvom koje je “niklo” za svega nekoliko dana.

Među njima je bio i Brent Foster, strastveni snimatelj, koji je ovaj veličanstveni prizor morao da zabeleži svojom kamerom.

“Lično nikada nisam video Nijagarine vodopade da su ovako zaleđeni”, kazao je Foster u izjavi za “Slate”. “Bilo je toliko spektakularno da sam morao sve da snimim.”

Uz njegov video-snimak pogledajte i nekoliko ništa manje spektakularnih fotografija zaleđenih Nijagarinih vodopada.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: