“Dan u Beogradu” na Nacionalnoj geografiji

Ušće Save u Dunav, mostovi, spomenici, Kalemegdan, Avalski toranj - samo su neke od lepota Beograda, koje je Dušan Stojančević uhvatio kamerom i aranžirao u kratki video-snimak koji je nedavno objavila i Nacionalna geografija.

Izvor: Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 24.02.2015.

19:59

Default images
YouTube Printscreen

Poznat i kao “Beli grad”, srpska prestonica nalazi se na ušću Save u Dunav i jedan je od najstarijih gradova u Evropi, navodi se na sajtu Nacionalne geografije.

“Krajnji cilj je da promovišemo i predstavimo i Beograd i Srbiju u najboljem svetlu”, rekao je Dušan Stojančević, koji je odgovoran za fantastični kratki snimak.

U programu “The Short Film Showcase” urednici poznatog časopisa promovišu kratke snimke filmadžija iz celoga sveta, koji svojim radom afirmišu želju Nacionalne geografije da inspiriše ljude da brinu o planeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: