Najbolje kongresne destinacije: Prag, Istanbul i Dubrovnik

Najbolje kongresne destinacije u ovoj godini za region Srednje i Jugoistočne Evrope su Istanbul, Prag i Dubrovnik, po izboru međunarodnog specijalizovanog časopisa, Kongres magazin.

Izvor: B92

Petak, 23.01.2015.

19:32

Default images

Foto: Dennis Jarvis / Flickr.com

Reč je o priznanju "Mitings star" za izuzetna ostvarenja u kongresnom turizmu Srednje i Jugoistočne Evrope u oblasti marketinške komunikacije i organizacije kongresa, piše Poslovni dnevnik.

Uz Istanbul i Prag, Dubrovnik je među top tri destinacije za kongresni turizam u regionu, a istraživanje je bilo opsežno i trajalo je nekoliko meseci, kažu u Turističkoj zajednici Dubrovnika. Dodaju da je analiza obuhvatila 45 gradova u regionu koji su vrednovani po prirodnim i kulturnim faktorima, opštoj i saobraćajnoj infrastrukturi, turističkoj i kongresnoj infrastrukturi.

Ističu da je glasanje bilo tajno, a da je Dubrovnik prošle godine bio na prvom mestu, uz Budimpeštu i Prag, dok je ove godine na trećem mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: