Najneprijatnije stvari koje se dešavaju u avionu

Zaspati na ramenu potpunog stranca samo je jedna od neprijatnih stvari koje se dešavaju tokom leta avionom, navodi "Independent".

Izvor: B92

Sreda, 21.01.2015.

14:44

Default images

Istraživanje koje je sproveo britanski sajt "Jetcost" otkrilo je da je 65 odsto ispitanika prisustvovalo tome da je neko zaspao na saputnikovom ramenu ili lično zaspalo na nečijem ramenu. Zapanjujućih 49 odsto je bilo prisutno dok neki putnici ispuštaju gasove, a 48 odsto je čulo druge putnike kako hrču dok spavaju.

Istraživanje je pokazalo da ulazak u toalet dok je neko već u njemu nije tako često kao što je prisustvo u raspravi drugih putnika.

Iznenađujuće je to da glasna deca nisu bila na vrhu ove liste, našla su se na devetom mestu, dok je mučnina u toku leta na desetom.

Pored svega ovoga, skoro dve trećine ispitanika je priznalo da ne mogu a da ne gledaju dok se neki incident dešava, dok je nešto više od petine priznalo da je očijukalo sa saputnicima.

Jedan od osnivača sajta "Jetcost" Antoan Mišelat izjavio je: “Bez obzira na to koliko je neka situacija neprijatna, nekad jednostavno ne možemo a da ne gledamo kako bismo saznali o čemu se zapravo radi i kako će se sve završiti. Međutim, nije nimalo prijatno kada se i sami nađete u nekoj neprijatnoj situaciji, a svi pogledi su usmereni ka vama.”

Foto: Matt Kowal / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: