Brando: Najlepše odmaralište u rajskoj Polineziji (FOTO)

Ovo ostrvo koje je nekad pripadalo slavnom holivudskom glumcu Marlonu Brandu, danas je jedno od najekskluzivnijih odmarališta u Francuskoj Polineziji.

Izvor: Dnevnik.hr

Četvrtak, 18.12.2014.

08:48

Default images

Reč je o ostrvu Onetahi koje pripada malom arhipelagu Tetiaroa, koje je glumca koštalo 200.000 dolara.
thebrando.com
Brando je u svojim memoarima ovo mesto opisao rečima: „Tirkizna, tamno plava, svetlo plava, indigo plava, kobalt plava, kraljevsko plava… nema te nijanse plave boje koju ovo rajsko mesto nema. Pravi melem za dušu i telo.“

Ovaj atol je danas ekskluzivno odmaralište za nekolicinu srećnika koji mogu da priušte boravak u ovom parčetu raja.
thebrando.com
Odmaralište je samoodrživo i energiju dobija zahvaljujući 4.000 solarnih panela, a klima uređaji se hlade pomoću pumpe koja iz dubine od 900 metara dovodi slatku vodu.
thebrando.com
Na samoj obali se nalazi 35 luksuznih vila od ebanovine, a svaka od njih ima svoj privatni bazen. Duboko između kokosovih palmi skriven je moderni spa centar okružen zen baštom. Večera se poslužuje na samoj plaži, u vili, ili u jednom od tri restorana.
thebrando.com
Brando Resort nije osmišljen kao mesto za ludu zabavu, nego za opuštanje i uživanje u suncu, moru i predivnoj prirodi.
thebrando.com
Svaki gost dobija na korištenje bicikl, a strogo je zabranjeno korištenje vozila na motorni pogon - ovde nema džet skija, skutera ili bilo kakvih motora. Sve je podređeno tišini, miru, i najvažnije - očuvanju životne sredine.
thebrando.com
.
thebrando.com
.
thebrando.com
.
thebrando.com
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: