Umesto mleka i keksa, pivo za Deda Mraza (FOTO)

Na ulicama Njujorka počela je tradicionalna i po mnogo čemu kontroverzna konvencija Deda Mrazova (SantaCon).

Izvor: Tanjug

Nedelja, 14.12.2014.

15:50

Default images

Kako prenosi AP, na stotine učesnika, obučenih u prepoznatljivo crveno odelo, mahalo je juče zvončićima, ispijalo pivo i plesalo na Tajms skveru.

Veseli Deda Mrazovi idu od bara do bara, šireći "praznični duh" u okviru manifestacije koja je prošle godine izazvala oštre kritike zbog masovnog pijanstva i tuča.
Beta / AP Photo/John Minchillo
Organizatori su pozvali učesnike na "lepo ponašanje", upozorivši ih da bi od toga moglo da zavisi održavanje naredne konvencije. Policija, pak, ima zadatak da privede svaku osobu koja remeti saobraćaj, pije alkohol van ugostiteljskih objekata, urinira na javnom mestu ili učestvuje u tuči.

"Bilo bi lepo nastaviti sa ovom tradicijom i organizovati paradu i iduće godine, na koju bi, u idealnim uslovima, mogli da dolaze i roditelji sa decom", kazao je advokat za ljudska prava Norman Sigel koji pomaže organizatorima da proslava protekne u najboljem redu i u skladu sa pravilima dogovorenim s policijom.
Beta / AP Photo/John Minchillo
.
Beta / AP Photo/John Minchillo
.
Beta / AP Photo/John Minchillo
.
Beta / AP Photo/John Minchillo
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: