Sibir: Putnici morali da guraju avion (VIDEO)

Putnici aviona Siberia Aira morali su da izađu iz aviona i da ga poguraju na temperaturi od minus 52 stepena Celzijusa zbog toga što mu se zamrzla šasija, saopštili su danas ruski tužioci.

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.11.2014.

12:28

Default images

Za ovu neobičnu priču se saznalo kada je jedan putnik postavio snimak na YouTube na kome se vidi kako grupa putnika gura avion "Tupoljev" na snegom prekivenoj pisti u sibirskoj Igarki, navodi AFP.

"Hajdemo", viču putnici u debelim zimskim kaputima i stavljaju ruke na krila aviona, a onda ga guraju nekoliko metara.

"Svi hoćemo da stignemo kući", kaže jedan od njih. Tužioci za saobraćaj u zapadnom Sibiru kažu da vode istragu o ovom incidentu koji se dogodio juče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: