Ski-sezona na Kopaoniku počinje 4-7. decembra

Zvanično otvaranje ski-sezone na Kopaoniku, uz prisustvo brojnih ljubitelja skijanja i zimskih sportova, najavljeno je za vreme od 4. do 7. decembra.

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2014.

21:52

Default images

Na manifestaciji "Veče Kopaonika“, koja se održava četvrtu godinu zaredom, domaćini Putnik AD, MK Mountain Resort, Skijališta Srbije i apartmani hotel Kraljevi čardaci predstavili su večeras novine za zimsku sezonu 2014/15.

Na Kopaoniku je već počelo veštačko osnežavanje staza i ove sezone ljubitelji Krčmara i Gvozdca će moći da uživaju u dvema novim šestosednim žičarama poslednje generacije sa haubama i grejačima na sedištima, istakao je direktor preduzeća Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić.

"Radi što većeg komfora i bezbednosti skijaša, proširili smo i staze Karaman greben, Pančićev vrh i vezni put Karaman greben i Mali Karaman, a radi se i produženje Malog jezera i staze Gvozdac“, rekao je Ljevnaić i dodao da se, do 28. novembra, prilikom kupovine ski-karata putem veb-šopa, može ostvariti i 10 odsto popusta.

Direktor „MK Mountain Resorta“ Nikola Avram je istakao da je najbitnije da će, prema dugoročnoj prognozi, biti velika količina padavina 25, 26. i 27. decembra.

Kao rezultat uloženih napora u poslednjih nekoliko godina poraslo je interesovanja gostiju iz Rumunije, Rusije, Turske i Grčke, kao i iz zemalja ,među kojima prednjače turisti iz Crne Gore, rekao je Avram.

Napomenuo je i da su pred narednu skijašku sezonu uspostavljena četiri čarter leta iz Moskve za Niš, kao i čarter let iz Turske u januaru i februaru.

U ovu zimsku sezonu hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi čardaci ulazi s proširenim kapacitetima.

Kompleks čini 199 apartmana i 27 soba kapaciteta 823 gosta, rekla je direktorka marketinga Kraljevih čardaka Vesna Kostadinović.

Ona je najavila posebnu ponudu za početak sezone, koja podrazumeva paket za ski-opening sa ski-pasom, tri noći, odnosno četiri dana po ceni od 119 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: