Vrnjačka Banja dobila novi hotel

Vrnjačka Banja je svojevremeno bila mondensko letovalište u koje se dolazilo da se bude viđen. Sjaj i raskoš nekadašnjih dana vraća se u ovo mesto, i tome su podređene sve aktivnosti turističkih radnika. Želja je da se gostima ponudi nešto novo što će ih privući da upravo ovde provedu svoj odmor.

Izvor: B92

Petak, 14.11.2014.

18:04

Default images

Ovih dana je otvoren novi hotel "Lider S". To je novosagrađeni i moderno opremljeni objekat na turističkoj mapi Vrnjačke Banje. Smešten je na najekskluzivnijoj lokaciji, uz centralni vrnjački park i najpozantiji velnes centar "Fons romanus".
Hotel "Lider S" je kategorisan kao hotel sa 3 (tri) zvezdice i raspolaže sa 23 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, ukupnog kapaciteta 46 ležaja. Svaka smeštajna jedinica opremljena je sa CATV, mini barom, klima uređajima i wi-fi mrežom. Takođe poseduje i sopstveni parking, lift, restoran, aperitiv bar, kao i konferencijsku salu opremljenu najsavremenijim audio i video uređajima.
"Hotel Lider S je namenjen svim strukturama turista, a shodno svojoj ponudi najprikladniji je za održavanje različitih stručnih skupova, tim bilding seminara, priprema sportskih ekipa, pa imajući u vidu sveukupni nivo kvaliteta ponude verujemo da ćemo u bliskoj budućnosti, kako i sam naziv hotela kaže, biti lideri u turističkom prometu Vrnjačke Banje", kaže rukovodilac hotela Dejan Topalović.
Veliki broj smeštajnih jedinica u Vrnjačkoj Banji pruža mogućnost gostima da odsednu u odmaralištu "Promenada" za 1.260 rsd (polupansion), hotelu "Breza " 2.000 rsd (polupansion), pa do onih ekskluzivnijih kao što su hotel "Aleksandar " 3.660 rsd (nd), "Solaris resort " 4.450 rsd (polupansion).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: