Horor kuća samo za najhrabrije

Posetioci verovatno najstrašnije kuće na svetu bivaju vezani, primorani da borave u kavezima sa zmijama i kupaju se u veštačkoj krvi. Ipak, čak 24.000 ljudi čeka svoj red da prođe kroz taj horror.

Izvor: Daily Mail

Petak, 24.10.2014.

11:30

Default images

Reč je o navodno ukletoj kući u San Dijegu (SAD), u koju odlaze samo teški zavisnici od adrenalina. Ipak, niko od njih nije uspeo da ostane do kraja ove bizarne zabave.

Interaktivno iskustvo koje pruža opisano je kao stvarni horor film, a svi događaji se snimaju, tako da gosti mogu ponovo da prožive užas. Takođe, događaji iz kuće prikazuju se uživo na internetu.

Osnivač ove bizarne zabave, Ras Mekejmi (55) i njegova devojka Kerol Šulc, kažu da za svaku grupu posetilaca osmišljavaju novi scenario. Takođe, teme se menjaju svake godine, pa gosti bivaju zavezani, strpani u kavez sa zmijama ili trulim jajima, a neki su čak bili i davljeni.

U jednoj turi koja traje od 4,5 do pet sati, u kući mogu biti samo dva čoveka, zbog čega se stvorila velika lista čekanja.

Projekat je počeo pre više od 14 godina, a Mekejmi kaže da može rasplakati i odrasle muškarce. On je sa devojkom potrošio više od 500.000 dolara, kako bi od kuće napravio “najstrašnije mesto na Zemlji”.

Uprkos tome što Mekejmi tvrdi da poseta može biti i porodično iskustvo, kao i “Indijana Džouns na steroidima”, učesnici moraju imati barem 21 godinu, ne smeju imati ozbiljan zdravstveni problem, a potpisuju i poseban ugovor pre nego što uđu u kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: