"Plodovi Rađevine" danas u Krupnju

Privredno-turistička manifestacija "Plodovi Rađevine", koja nastavlja tradiciju "Dana krompira", biće danas održana u Krupnju, a izlagačka ponuda biće proširena sa ostalim proizvodima iz cele Rađevine.

Izvor: B92

Nedelja, 19.10.2014.

10:22

Default images

Foto: jeffreyw/Flickr.com

Kako je najavila Turistička organizacija Krupnja (TOK), program obuhvata takmičenje u kuvanju gulaša, izložbu poljoprivrednih proizvoda, izložbu meda i proizvoda od meda i izložbu domaće radinosti.

"Posetioci će moći da obiđu i izložbu gljiva, koja je prošle godine bila jedna od najuspešnijih u Srbiji, po broju sakupljenih primeraka", navode u TOK-u.

U maloj sali Doma kulture biće održano predavanje za poljoprivrednike na temu poljoprivredna proizvodnja u ekstremnim uslovima.

U okviru kulturno-umetničkog programa nastupiće Amatersko pozorište iz Ivanjice sa predstavom Branislava Nušića "Tako je moralo biti".

Manifestacija će biti održana pod generalnim pokroviteljstvom opštine Krupanj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: