Još jedna nagrada za ivanjički turizam

Već decenijama ivanjička opština nalazi se u vrhu turističke ponude Srbije, a Turistička organizacija Srbije koja ocenjuje i prati razvoj turizma do sada je dodelila Ivanjčanima četiri prestižna priznanja u organizaciji turizma "Turistički cvet".

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

13:29

Default images

Priznanje Turistički cvet već su dobili privatni pansion Obradović u Katićima, manifestacija "Nušićijada" i Golijski konaci u selu Komadinama kod Ivanjice.

"Na svetski dan turizma godine još jedno priznanje iz oblasti turizma pristiglo je u Ivanjicu. Turistički cvet dobili su Ivanjički konaci vlasnika Milinka Veličkovića udaljenom 5 kilometara od Ivanjice.To je najviše priznanje za doprinos razvoja turizma u Srbiji. Inače,TO Srbije Cvet dodeljuje u šest kategorija. Ovoga puta Ivanjičcki konaci ovu prestižnu nagradu dobili su za najbolji privatni "Ugostiteljski objekat za smeštaj", izjavio je danas Tanjugu marketing menadžer TO Ivanjica Miloje Ostojić.

Kvalitetan smeštaj, originalna kuhinja, jedinstvena krčma, prostor za odmor, bazen u konacima pružaju idealne uslove za pravu relaksaciju. Uz to dodatni sadržaji- obeležene staze za šetnju, osmatračnica, bicikli, motorne sanke, razne sportske aktivnosti i još mnogo toga čine ovaj kompleks jednim od najboljih ne samo u opštini Ivanjica već i šire.

"Dobijanjem Turističkog cveta po 4. put još jednom se potvrdilo da je turizam velika perspektiva i razvojna šansa ivanjičke opštine. Potvrda uspešnog i organizovanog, posebno seoskog turizma, su i reagovanja gostiju koji su izjavili da će i narednog leta provesti odmor u ivanjičkoj opštini", zaključio je Ostojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: