Beograd i Tirana povezani direktnim letom

Nacionalna aviokompanija Srbije Er Srbija, uspostavila je danas liniju između Beograda i Tirane na kojoj će letovi biti obavljani tri puta nedeljno, što je obeleženo promotivnim letovima.

Izvor: Izvor: Tanjug

Utorak, 23.09.2014.

16:32

Default images

Avioni za Tiranu će leteti utorkom, četvrtkom i nedeljom. Polazak iz Beograda je u 13:20 a dolazak u Tiranu u 14:30 sati, dok je polazak iz Tirane u 15, a dolazak u Beograd u 16:10 sati. Promotivnim letovima danas je obeleženo ponovno uspostavljanje linije između dva grada, posle pet godina.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić izjavio je da "ponovno uspostavljanje letova za Tiranu predstavlja pogodnost za više od dva miliona pripadnika albanske dijaspore u Evropi, koji će sada imati više izbora za putovanja i bolju mogućnost povezivanja sa njihovom domovinom, preko našeg čvorišta u Beogradu".

On je dodao da će linija takođe doprineti razvoju dolaznog turizma u Albaniju: "Obeležavajući ponovno uspostavljanje ove linije, nedavno smo uveli specijalnu cenu za povratne karte u ekonomskoj klasi koja se kreće od 99 evra, i koja će važiti u ograničenom roku.”“
Foto: Tanjug / Rade Preliæ
Predsednik Nadzornog odbora Er Srbije Siniša Mali naglasio je da "uspostavljanje linije za Tiranu potvrđuje činjenicu da Er Srbija ostvaruje značajan napredak u poslovanju, kao i u proširenju mreže destinacija.

Linija Beograd - Tirana pruža dvosmernu povezanost preko aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu, ka 17 poslovnih i turističkih destinacija širom Balkana, Evrope i Mediterana, uključujući: Moskvu, Stokholm, Brisel, Pariz, Kopenhagen, Dizeldorf, Rim, Prag, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Berlin, Beč i Cirih, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Letovi preko beogradskog aerodroma su osmišljeni tako da omoguće maksimalno povezivanje sa destinacijama na Bliskom istoku, u Aziji, Africi i Australiji, uz podršku Etihad Ervejza, partnera sa udelom u vlasništvu.
Foto: Tanjug / Rade Preliæ
Letove na liniji Beograd-Tirana će obavljati avioni ATR72, a usluga u avionu je osvežena novim izborom posluženja i besplatnim pićem.

Karte se mogu nabaviti u Albaniji preko agencije Sarako Travel, putem broja telefona +355 4 2220 879 ili pozivanjem kol centra Air Serbije na 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije) i pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva.

Putnici karte mogu da kupe u nekoj od poslovnica ER SRbije ili putem ovlašćenih turističkih agenata, kao i preko veb sajta www.airserbia.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: