Slovenija: Sezona koju bi trebalo zaboraviti

Glavna turistička sezona u Sloveniji je završena skoro mesec dana ranije nego prošle godine a uzrok slabih rezultata bi trebalo potražiti pre svega u lošem vremenu, izostanku ruskih turista i premalo investicija i promocija, objavio je danas slovenački portal 24UR.

Izvor: Izvor: Tanjug

Utorak, 23.09.2014.

10:49

Default images

Zbog svega ovoga je susret 450 vodećih predstavnika jednog od najjačih turističkih tržišta na svetu važan za Sloveniju. Pre svega zato što su u pitanju parneti koje su u stanju da usmere turiste u skladu sa stvarnim mogućnostima slovenačkog turizma.

S druge strane oni predstavljaju i priliku da slovenački turistički operativci i predstavnici slovenačkog turizma uspostave kontakte sa relevantnim "krojačima" turističkih tokova.

"Ne dešava se baš svakog dana da u Sloveniji imamo priliku da budemo domaćini jednog od najvećih događaja turističke industrije na svetu kao što je ovogodišnja konferencija udruženja turističkih agenata Velike Britanije", rekla je za Delo Karmen Novarlič, šefica turističkog sektora javne agencije "Spirit".

Foto: xeno_sapien / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: