Er Srbija – i ove subote promotivne cene karata

Srpska nacionalna aviokompanija "Er Srbija" najavila je da će danas, u okviru ovonedeljne ponude "Super subota", u poslovnicama u Beogradu i Nišu, imati promotivne cene povratnih karata od Beograda do Amsterdama, Budimpešte i Kopenhagena.

Izvor: Tanjug

Subota, 13.09.2014.

09:47

Default images

Povratna karta od Beograda do Amsterdama će moći da se kupi počev od 159 evra, do Budimpešte počev od 119 evra i do Kopenhagena, počev od 139 evra.

Navedene cene uključuju sve takse, osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu, a popust na karte za decu i bebe neće se primenjivati, navodi se u saopštenju.

U poslovnicama "Er Srbije" u Beogradu i Nišu, karte se mogu kupiti za putovanja planirana u periodu od 25. oktobra 2014. godine do 28. marta, 2015. godine , osim u periodu od 11. decembra ove do 19. januar 2015. godine.

Poslovnice "Er Srbije" u Beogradu se nalaze u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 17, a radno vreme je subotom od devet do 17 časova i u Nišu u Ulici Vožda Karađorđa br. 19, sa radnim vremenom subotom od devet do 14 časova.

Er Srbija je počela da radi kao nacionalni avioprevoznik Republike Srbije 26. oktobra 2013. godine.

Ta aviokompanija obavlja letove do više od 38 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Foto: Image courtesy of potowizard at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: