Ovo je savršen odmor - sudeći po deci

Peskovita plaža, lokacija odmah pored mora i nepostojanje puta do aerodroma – zvuči skoro kao idealan odmor. Međutim, to nije samo opis idealnog odmora za odrasle, u pitanju je takođe idealan put sudeći po deci, piše "Huffintgon Post".

Izvor: Huffington Post

Nedelja, 31.08.2014.

19:20

Default images

I dok znamo da deca mogu da imaju prilično čudan pogled na svet i stvari koje nas okružuju, čini se kao da ipak poseduju dobar ukus kada su putovanja u pitanju.

Istraživanje koje je OnePoll sproveo za kampanju VistiBlackpool (Blekpul se nalazi u Lankaširu, na severo-zapadu Engleske) i koje je anketiralo 2.000 dece starosti između 6 i 17 godina pokazalo je kako za njih izgleda savršen odmor.

I dok svega 5 odsto dece tvrdi da im je sunce bitno, 59 odsto njih kaže da je peščana plaža obavezna, dok je za skoro polovinu ispitanih lokacija na moru idealno mesto za odmor.

Naravno, 48 odsto dece želi da njihova idealna lokacija ima i vodeni park.

Kada je u pitanju prevoz, 73 odsto dece želi da njihov put ne uključuje avion, dok 55 odsto ispitanih smatra da put do idealne lokacije ne bi trebalo da traje duže od 4 sata.

Šta deca ne žele?

Duge vožnje automobilom i romantične šetnje, kao i da do plaže ne bi trebalo da hodaju duže od 10 minuta od hotela ili odmarališta.

Foto: Image courtesy of chrisroll] at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: