Kao Džulija Roberts i Ričard Gir u hotelu iz "Zgodne žene"

Film "Zgodna žena" iz 1990, sa Džulijom Roberts i Ričardom Girom u glavnim ulogama, obeležio je na svojstven način Los Anđeles, a posebno hotel Beverli Vilšir, u kom se odvija dobar deo priče.

Izvor: Tanjug

Sreda, 27.08.2014.

18:15

Default images

Želeći da iskoristi veliko interesovanje koju ova romansa i dalje pobuđuje, uprava luksuznog hotela je došla na ideju da ponudi specijalne vikend aranžmane.

Tokom dvodnevnog boravka, gosti mogu da zamišljaju da su Vivijan Vord (podrazumeva se bez prostitucije) i Edvard Luis, a na programu su raskoš, firmirana odeća i naravno šampanjac.

Aranžman prati sve ključne scene filma: šoping tura na Rodeo Drajvu, šetnja mitskim parkom Beverli Hilsa, veče u operi i noćenje u predsedničkom apartmanu.

Treba imati u vidu da ovako bogat program u ponudi hotela sa pet zvezdica svakako zahteva i nešto dublji džep. A cena "Pretty Woman" aranžmana je dostupna samo u slučaju rezervacije.

Upozorenje zainteresovanima: Ričard Gir i Džulija Roberts nisu deo ove "zgodne" ponude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: