Dani češko-srpskog prijateljstva na Zlatiboru

"Dani češko-srpskog prijateljstva na Zlatiboru" naziv je manifestacije koja će od 28. do 31. avgusta ove godine biti održana na Zlatiboru.

Izvor: B92

Utorak, 26.08.2014.

21:00

Default images

Foto: anaroza/Flickr.com

Organizator manifestacije tokom koje će gostima iz Češke biti predstavljeni ukupni turistički potencijali Zlatibora je Turistička organizacija Zlatibor.

Novinari i umetnici iz Češke obići će Tornik, Stopića pećinu, Muzej "Staro selo" Sirogojno, vodopad u Gostilju i upoznaće se sa rukotvorinama zlatiborskih pletilja.

Medju gostima iz Češke biće novinar Parlamentarnog lista Radim Panenka, umetnik i fotograf Ivo Hvatil čija će izložba biti otvorena u hotelu "Palisad", a koncerte će imati i zvezda češke i slovačke muzičke scene Monika Agrebi, violinista Vojteh Lavička i drugi umetnici, najavila je danas Turistička organizacija Zlatibor.

Tokom "Dana češko-srpskog prijateljstva" deci Doma "Petar Radovanović" iz Užica i Dnevnog boravka "Zračak" iz Čajetine biće uručeni prigodni pokloni, a na manifestaciji se očekuje i prisustvo ambasadora Češke Republike u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: