Uskoro redovno vozom od Požege do Bara

Železnice Srbije od srede, 27. avgusta, uvode u redovan saobraćaj međunarodni putnički voz na relaciji Požega-Bar-Požega.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.08.2014.

17:30

Default images

Foto: Alain GAVILLET/Flickr.com

Voz će iz Požege svakodnevno polaziti u 15,05 sati, a dolazak u Bar po redu vožnje predviđen je u 22,50 sati. U povratku iz Bara polazak voza je u 5,50 sati, a dolazak u Požegu u 13,57 sati, saopšteno je danas iz srpskih železnica.

Ovaj međunarodni voz u svom sastavu imaće samo vagone sa sedištima drugog razreda.

Vozna karta u jednom smeru Požega-Bar ili obratno košta 14.80 evra, a rezervacija sedišta tri evra. Povratna karta je duplo skuplja i iznosi 29.60 evra.

Cene karata su izražene u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti.

U ovom vozu primenjuju se i sve povlastice za jeftinije putovanje u saobraćaju sa Crnom Gorom. Tako je uz legitimaciju Rail Plus karta 30 odsto jeftinija, ponuda City Star važi za grupu do pet putnika, za grupe od šest i više putnika putovanje je, takođe, 30 odsto jeftinije, dok je za decu od šest do 14 godina prevoz upola jeftiniji.

U železničkom saobraćaju sa Crnom Gorom, iz Beograda ide i noćni voz za Bar, sa direktnim kolima iz Subotice i Novog Sada. Voz polazi iz beogradske železničke stanice u 18.05 sati i saobraća pomoćnim prevoznim putem preko Lapova i Kraljeva, navedeno je u saopštenju "Železnica Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: