Novi rekord Vlasinske somovijade - riba od 21,5 kg

Pobednici treće sportsko rekreativne manifestacije Vlasinska somovijada su Leskovčani Igor i Vladica Arsić i Srboljub Tošić.

Izvor: B92

Nedelja, 24.08.2014.

18:45

Default images

Oni su za dva dana iz Vlasinskog jezera izvukli četiri soma teška 37,4 kg. Njima je pripala i nagrada „Naj ulov“ jer su danas upecali soma teškog 21,5 kg i dugog 151 cm.

Drugo mesto za ulovljena četiri soma ukupne težine 23,4 kilograma, pripalo ekipi iz Crne Trave u sastavu: Aleksandar Ivić, Bratislav Marinković i Slađan Trajkov, a treće ekipi iz Vlasotinca koju su činili ribolovci Jovan Stojanović, Goran Vasiljević i Ljubiša Milojević.
Nišlije su napravile najbolju riblju èorbu
Najukusniju riblju čorbu u takmičarskom delu Vlasinske somovijade pripremila je ekipa iz Niša u sastavu Srđan Lazarević i Jovica Milosavljević. Drugo i treće mesto pripalo je ekipama iz Vladičinog Hana.

Juče, na startu ovogodišnje manifestacije, prijavilo se čak 40 ekipa sa 120 takmičara iz Surdulice, Vladičinog Hana, Vranja, Vlasotinca, Crne Trave, Leskovca, Niša, Beograda i dve ekipe iz susedne Bugarske. Popodne je, na platou vidikovca „Hadži Zamfir“, organizator manifestacije, Direkcija za građevinsko zemljište - upravljač Predela izuzetnih odlika (PIO) iz Surdulice, najuspešnijim takmičara i ekipama dodelila vredne nagrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: