Piroćanci uživali u spustu Nišavom

Više od šezdesetoro Piroćanaca učeštvovalo je u spustu Nišavom, od Gradskog kupališta do Golemog mosta u centru Pirota.

Izvor: Beta

Subota, 23.08.2014.

14:03

Default images

Učeštvovali su i stari i mladi, kojima nisu smetali prohladna voda ni brzaci, pa su Nišavom zaplovili u svojim čamcima, gumama i drugim plovilima.

Učesnike tradicionalnog rafitnga, među kojima je bilo dosta sportista, čekao je na kraju pustolovine gulaš iz kotlića i osveženje na šetalištu kraj Nišave.

Rafting su organizovali Sportski centar Pirot i Kancelarija za mlade pod pokroviteljstvom opštine Pirot. Spust Nišavom nije bio takmičarskog, već rekreativnog karaktera.

"Rafting je bio još jedna prilika za uživanje. Ovo je pravi doživljaj koji se pamti. Nisam prvi put na raftingu", rekao je profesor fizičke kulture Milan Jovanović.

Koordinator Kancelarije za mlade u Pirotu Miloš Colić je rekao da su rafting organizovali povodom predstojećeg Dana grada 28. avgusta i Velike Gospojine.

"Rafting je bio rekteativnog karaktera, a sve u cilju zdravlja mladih. Prošle nedelje smo imali odbojku na pesku a sada spust Nišavom. Ovo je tradicionalni rafting. Prijavilo se šezdesetak učesnika kojima nije smetala pomalo hladna Nišava. Ugrejali su se gulašom", rekao je Colić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: