Srećni petak: Jeftinije do Stokholma, Brisela...

Er Srbija danas nudi u okviru akcije "Srećni petak", nudi karte po promotivnim cenama za letove iz Beograda ka Stokholmu, Briselu, Milanu i Sarajevu.

Izvor: B92

Petak, 01.08.2014.

09:34

Default images

Foto: Henri Sivonen/Flickr.com

Samo danas se mogu kupiti povratne karte za Stokholm po ceni od 139 evra, Brisel od 129 evra, Milano od 99 evra i Sarajevo od 99 evra, saopštila je Er Srbija.

Karte će važiti za putovanja od 25. avgusta do 10. decembra 2014. godine.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Za putovanja vikendom treba doplatiti 10 evra po pravcu, a popust za decu i bebe se neće primenjivati.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013.

Leti do više od 38 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog medjunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, u putničkom i teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod - šer partnerima i kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.

Aviokompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: