Beograd - Varšava povratno za 79€

Poljska aviokompanija LOT je trajno snizila cene aviokarata iz Beograda do Varšave i dalje do najvažnijih gradova u Poljskoj.

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2014.

18:20

Default images

Foto: Aero Icarus/Flickr.com

Nova najniža cena povratne karte na liniji Beograd - Varšava je 79 evra sa svim taksama i uračunatom nadoknadom za izdavanje karte.

LOT je nedavno uveo specijalnu tarifu ekonomske klase koja podseća na tarife niskotarifnih avioprevoznika, a nova niža cena do Varšave je uvedena prema toj najnižoj tarifi, prenosi portal "Aviokarta.net".

"Economy Simple" tarifa, kako je nazvana, putnicima će omogućavati da sami biraju usluge koje žele tokom leta i to će plaćati dodatno.

Ta tarifa je i do 30 posto niža od standardne tarife za ekonomsku klasu.

Iako jeftinija, ova tarifa će omogućiti putnicima da se za let prijave i "online", ali i na aerodromu, dok će tokom leta biti posluženi jednim pićem i snekom.

Osim ručnog prtljaga koji će biti besplatan, putnici sa "Economy Simple" tarifom moći će da imaju i predati prtljag, ali uz doplatu od 60 zlota, tj. 15 evra po pravcu.

LOT je, izuzev nove cene do Varšave, snizio i cene do ostalih poljskih gradova do kojih postoji veza iz Beograda preko varšavskog aerodroma "Chopin" (Šopen).

Nova tarifa nije uvedena u cenovnik do ostalih poljskih gradova, ali su cene snižene i sada je moguće kupiti povratnu kartu do Poznanja ili Žešova za 164 evra sa svim taksama i sa nadoknadom za izdavanje karte.

Povratna karta do Krakova ili Katovica je 170 evra, do Gdanjska 186 evra i do Vroclava 209 evra.

Karte za letove LOT-a se mogu kupiti preko sajta te aviokompanije ili u bilo kojoj turističkoj agenciji ovlašćenoj za prodaju aviokarata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: