Srećni petak: Od Ljubljane do Abu Dabija

Kompanija Er Srbija, u okviru akcije "Srećni petak", samo danas nudi specijalne promotivne cene za povratne letove iz Beograda za Ljubljanu, Varnu, Larnaku i Abu Dabi.

Izvor: Tanjug

Petak, 25.07.2014.

09:44

Default images

Tako je cena povratne karte za Ljubljanu i Varnu od 99 evra, za Larnaku od 159 i Abu Dabi od 289 evra. Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, navodi se u saopštenju nacionalne avio-kompanije.

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu, dok se popust na decu i bebe neće primenjivati.

Karte će po tim promotivnim cenama biti na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja počev od 20. avgusta do 10. decembra 2014. godine.

Putnici će karte moći da kupe pozivanjem broja Kol centra Er Srbije 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije) ili pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva.

Karte će takođe moći da nabave u nekoj od poslovnica Er Srbije, ili putem ovlašćenih turističkih agenata, kao i putem web sajta www.airserbia.com.

Foto: xeno_sapien / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: