Počinje Festival piva u Beču

Bečka pivara “Ottakringer”, zajedno sa brojnim gostujućim pivarama, organizuje po drugi put Festival piva koji će trajati sve do 3. septembra.

Izvor: COMPRESS Belgrad

Petak, 18.07.2014.

20:16

Default images

Pored pivare domaćina, osveženje će ponuditi i mnoge druge pivare. Da ne bi izostala kulinarska ponuda gosti će moći da probaju i specijalitete od divlje svinje, kolenice, sočne burgere i mnoge druge kulinarske đakonije.

Svaka nedelja počinje četvrtkom zvaničnim točenjem piva nove gostujuće pivare. Petkom se pored obilaska pivare održavaju pivski bingo i pivski kviz.

Subotom se festival nastavlja živom svirkom i dečjim programom, a nedeljom je porodični dan i dan austrijskih pokrajina sa posebnom ponudom za ručak.

Ponedeljkom su na programu seminari i obilasci, a utorkom se održava veče roštilja. Od gostujuće pivare se oprašta sredom kako bi u četvrtak bilo točenje piva sledeće gostujuće pivare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: