Beograd dobitnik turističkog Oskara

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva Sacen International, u sklopu turističke akcije "Birajmo najuspešnije u turizmu jugoistočne Evrope", proglasio je Beograd za najbolje turističko mesto a Tursku za najbolju turističku destinaciju.

Izvor: Tanjug

Utorak, 22.04.2014.

14:38

Default images

Svečana dodela priznanja "Zlatno turističko srce" najavljena je za utorak 29. april u beogradskom hotelu Slavija.

Pored Srbije, patrola ovog centra obišla je Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Tunis, Maltu, Grčku, nakon čega je međunarodni stručni žiri izabrao najbolje u turizmu.

Univerzitet Singidunum izabran je za partnera godine u turizmu jugoistočne Evrope, šampion zdravstvenog turizma je Banja Vrućica u BiH, lider porodičnog hotelijerstva hotel Belvedere u Ohridu, najbolji u oblasti kulturnog turizma je grad Dubrovnik, šampion etno turizma je etno selo "Babina Reka" u Srbiji.

Najbolji restoran jugoistočne Evrope je "Ćatovića mlini" u Morinju u Crnoj Gori, najbolja turistička agecnija je Kon Tiki Travel, odlučio je žiri ovog centra.

Specijalno priznanje namenjeno je hotelu Slavija povodom 50 godina hotelijerstva jugoistočne Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: