Da li biste prihvatili izvinjenje ove avio-kompanije?

Er Kanada se izvinila zbog ponašanja svojih zaposlenih nakon što se na internetu pojavio video-sniumak radnika zaduženih za prtljag kako ga bacaju sa vrha stepenica pravo u kolica za prtljag ispod.

Izvor: Huffington Post

Utorak, 22.04.2014.

12:50

Default images

Video je snimio Dvejn Stjuart iz Vankuvera dok je čekao da poleti sa aerodroma Pirson internešenal u Torontu.

Sa svog sedišta pored prozora on je snimio radnika kako baca torbe sa vrha stepeništa, najverovatnije kako bi uštedeo vreme potrebno da svaki kofer spusti niz stepenice.

Nakon što je postavljen na Jutjub video je pregledan više od milion puta.

Kao odgovor na ovaj incident, Er Kanada je na Tviteru objavila izvinjenje:

„Izvinjavamo se za neprihvatljivo ponašanje naših radnika. Svi koji su bili uključeni u incident biće istraženi i u zavisnosti od rezultata istrage, možda više neće biti deo naše kompanije. Veoma ozbiljno shvatamo sve stvari koje se tiču naših putnika i njihovih ličnih stvari. Akcije ovih individua ne predstavljaju većinu naših zaposlenih koji svaki dan rade naporno i brinu o putnicima“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: