Zrenjanin: Dani piva od 20. septembra

Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu počinje 20. septembra i biče održana na tradicionalnim lokacijama, Žitni trg, Trg Zorana Đindjića, parking ispred centralne apoteke, Pešačkom mostu, kao i na parkingu "Prevlaka".

Izvor: Beta

Četvrtak, 13.09.2012.

11:27

Default images

"Dani piva", koji su tokom prethodnih godina održavani krajem avgusta, biće održani od 20. do 23. septembra, a prema rečima Marice Kosanović iz Turističkog centra Zrenjanin do pomeranja datuma održavanja došlo je, kako navodi Kosanović, zbog promene gradske vlasti.

Na glavnoj bini, postavljenoj na Žitnom trgu, prve večeri, nastupiće Tribute bend, Galija i Kameleon bend, dok će u petak na istom mestu nastupiti zrenjaninski bend Raskršće, Goran Karan i Vagabundo bend i zrenjaninski tamburaški orkestar Ego.

Trećeg dana muzički program na glavnoj bini počinje koncertom zrenjaninskog benda šišarke, nakon čega će nastupiti Tanja Jovićević i Rič Bič, a zatim i Dejan Petrović i Big bend.

Poslednjeg dana planiran je nastup još jednog zrenjaninskog benda Empatija, kao i koncert grupe Neverne bebe, a za sam kraj organizatori su najavili koncert Vesne Zmijanac.

I ove godine biće organizovano tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva, a pored muzičkog, organizovan je i prateći program.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: