Jat Airways nagrađuje najvernije putnike

Jat Airways će u nedelju 17. juna, na 85. godišnjicu svog postojanja, pustiti u rad novi sistem nagrađivanja svojih najvernijih putnika - "Extra Flight Club".

Izvor: Tanjug

Petak, 15.06.2012.

17:32

Default images

Jat u prvoj, automatizovanoj fazi novog "Frequent Flyer Program"-a nudi mogućnost učlanjenja u klub lojalnih putnika, čak i pre nego što bude obavljen prvi let Jatom.

Članovi "Extra Flight Club" mogu postati i svi oni koji su tokom proteklih 15 meseci leteli avionima srpske nacionalne aviokompanije i odmah dobiti besplatnu kartu ukoliko su zadovoljili sve uslove novog "Let više'' programa.

Sa sakupljenih pet letova avionom uz kartu "Jata", putnik ima pravo na besplatnu "bonus-kartu'' u jednom pravcu, a sa deset letova uz "Jatovu" kartu stiče pravo na povratnu "bonus-kartu''.

U narednoj fazi "Jat" će omogućiti svojim najvernijim putnicima da svoje bonuse sakupljaju u skladu i u zavisnosti od cene karte i klase mesta u avionu.

Svim svojim dosadašnjim lojalnim putnicima i budućim članovima "Extra Flight Club" Jat Airways omogućava da svoje bonuse sakupljaju kako na "Jatovim", tako i na letovima partnerskih kompanija, ukoliko kupe avionsku kartu "Jat-a".

Učlanjenje u klub se obavlja na sajtu "Jata" www.jat.com ili prijavom na najbližem prodajnom mestu te aviokompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: