Erceflora duo - neizostavni deo svake putne torbe

Konačno je stiglo lepo vreme a sa njim i planovi za zasluženi odmor. Dok planiramo gde ćemo ići i sa kim, ne smemo zaboraviti neizostavni deo svake putne torbe, preparat za prevenciju putne dijareje.

Izvor: B92

Sreda, 08.06.2011.

14:46

Default images

Stoga je neophodno crevnu floru zaštititi, kako preventivno, tako i terapijski, preparatom koji u svom sastavu ima idealan spoj korisnih bakterija i gljivica kako bi narušena ili uništena flora bila adekvatno uspostavljena i kako bi se crevna funkcija nesmetano odvijala.

Probiotski preparati sadrže korisne bakterije i gljivice, koji unosom nadoknađuju oštećenu „korisnu” crevnu floru i bore se na nivou crevne sluznice sa uzročnicima bolesti.

Stanja koja dovode do narušavanja balansa crevne flore su: upotreba antibiotika, putovanja (gde smo izloženim nekim, našem organizmu, manje poznatim infektivnim uzročnicima ili promeni načina ishrane i vode), stanja oslabljenog imuniteta i druga stanja gde smo izloženi uticaju različitih infektivnih uzročnika, kao što su mnogobrojni virusi i bakterije.

Erceflora duo je probiotski preparat na bazi prirodnih sastojaka koji nas štiti od dijareje, nadutosti i bolova u stomaku koji su, nažalost, česti pratioci na putovanjima. Podjednako je delotvoran i kod dijareja uzrokovanih antibioticima, dijareja uzrokovanih virusima i drugim infektivnim uzročnicima.

Erceflora duo kapsule su trokomponentni probiotski dodatak ishrani, koji sadrži dva soja mlečnokiselinskih bakterija (Lactobacillus rhamnosus i acidophilus) i jedan soj kvasnica (Saccharomyces boulardii), čije zajedničko delovanje dovodi do blagotvornih efekata po oštećenu floru creva.
Ukupan broj probiotskih mikroorganizama je do 7 milijardi u jednoj kapsuli. To je izuzetno bitno za adekvatno kolonizaciju creva ovim korisnim mikroorganizmima, jer je na taj način zaštita potpuna.

Erceflora Duo je prirodan preparat, pogodan za upotrebu u svim uzrastima, kod najosetljivijih grupa ljudi, male dece, ali i starih osoba.

Preporučeno doziranje je 1 do maksimalno 3 kapsule dnevno.

Ako planirate put, obavezno se postarajte da Vaša putna apoteka sadrži Ercefloru duo, jer ćete tako biti bezbedni da Vam odmor neće biti pokvaren neprijatnim tegobama.

Reference:

* Erceflora Duo kapsule, uputstvo za pacijente
* Barlett J. G. NEJM, 2002
* Guarner F et al. Lancet 2003

Dijetetski proizvod. Nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: