Iznenađenje na letu: Pronašli način da zabave putnike /FOTO

I dok neke avio-kompanije duge letove putnicime umeju da prekrate nekim filmom, islandska avio-kompanija Ajslender rešila je da putnike zabavi na mnogo zanimljiviji način.

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

20:45

Iznenađenje na letu: Pronašli način da zabave putnike /FOTO
Foto: Thinkstock

Naime, oni su na letu od Londona do Njujorka unajmili profesionalne glumce, koji su u avionu izveli pozorišni performans.

Predstavom je zapravo ispričana priča o istoriji ove avio-kompanije, koja je počela da radi 1937. godine. Dok su neki performans shvatili kao običnu reklamu, mnogi smatraju da je zapravo vrlo zabavan.

"Mislio sam da će izgledati loše. Zapravo, dok su se glumci kretali kroz avion i zaokupljali pažnju putnika, ja sam se zaista zabavljao", izjavio je jedan od putnika za britanski "Telegraf".

Osim toga kako je izgledalo putovanje pedesetih i šezdesetih godina avionima ove avio-kompanije, glumci su spomenuli i prvu kompletnu žensku posadu koja je i proslavila Ajslender. Kako piše Mešabl, predstava je počela pre poletanja i nastavljena nakon sletanja, u Njujorku, pa je trajala napornih 10 sati.

Ajslender na ovaj način takođe želi da privuče turiste da posete ovo ostrvo, pre neko što se odluče za druge destinacije.

Osim predstava, uveli su i stendap komediju, muziku uživo, ali i predstave na aerodromu. Planiraju da sa događajima nastave sve do aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: