Šta se to turistima ne dopada u Hrvatskoj?

Među gradovima omiljenim kod turista iz Evrope svakako je Dubrovnik, ali i brojni drugi hrvatski gradovi. Iako su turisti opčinjeni lepotom hrvatskih mesta, mnogi od njih našli su neke zamerke.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.09.2017.

15:37

Šta se to turistima ne dopada u Hrvatskoj?
Foto: Thinkstock

Iako svi kažu da su priroda i hrana sjajne – ima onih kojima se, interesantno, ukus kafe ne dopada.

"Kako kafa ovde može da bude tako grozna? Neverovatno je loša. Espreso je gorak i kiseo istovremeno", napisao je svoje iskustvo jedan korisnik Redita.

Jedan američki turista požalio se na loše iskustvo u Grčkoj, pa ga je zanimalo da li je i u Hrvatskoj ista situacija.

Interesantno je i da se mnogo stranaca raspituje o korupciji u Hrvatskoj, jer su upoznati sa situacijom u toj zemlji, pa je tako jedan Francuz zamolio da mu se objasni kratka istorija korupcije u Hrvatskoj, piše sajt Punkufer.hr.

Takođe je i dosta pohvala, pa oni koji su bili u prilici da posete ovu susednu zemlju vrlo rado su bili spremni da posavetuju druge šta da obiđu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: