Kako pomeriti pešake sa biciklističke staze (VIDEO)

Biciklista iz Njujorka se poslužio najlepšim trikom, te je preko Bruklin mosta na Menhetnu, pevanjem napravio sebi prolaz na biciklističkoj stazi.

Izvor: B92

Nedelja, 13.08.2017.

08:25

Kako pomeriti pešake sa biciklističke staze (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Umesto da zvoni, viče ili čak i psuje, ovajbiciklista je pokazao najbolji način kako da ljubazno pomerite pešake sa biciklističke staze. I ne samo da se nisu naljutili, već su se svi smejali.

Možda mu je u korist išla i činjenica što lepo peva, ali jednostavnom rečenicom koju je čovek otpevao "Ne idite po biciklističkoj stazi i možete li se molim vas pomeriti" učinio je da bez stresa vrlo brzo prođe mostom, za koji vam je potrebno pola sata hoda, a skoro isto toliko i biciklom, jer je turista i pešaka na ovom mostu i previše, te zbog gužve, često ne poštuju pravila.

U svakom slučaju, pevanjem i lepom rečju često dobijemo mnogo više nego kada smo nervozni, samo je potrebno da to sebe i podsetimo s vremena na vreme. Izvor: dnevnik.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: