Dragan Marković - Palma: Ovakav tobogan malo ko ima (FOTO)

Na bazenima Akva parka u Jagodini, danas je pušten u rad novi tobogan, dužine 120 metara, kakav imaju svega tri ili četiri najveća Akva parka u Evropi, izjavio je Tanjugu predsednik Skupštine grada Dragan Marković - Palma, dodajući da tobogan polazi sa visine 15 metara, a prečnik levka je 14 metara.

Izvor: Tanjug

Petak, 11.08.2017.

21:57

Dragan Marković - Palma: Ovakav tobogan malo ko ima (FOTO)

Akva park u Jagodini sa sedam bezane, od koji je jedan olimpijskih razmera, sada ima 720 metara tobogana, a novi tobogan je izazvao veliko interesovanje kupača, koji u redu čekaju da se njime spuste.

Ova godina je bila izuzetno povoljna za turizam Jagodine, očekije se do kraja sezone oko pola miliona turusta, oko 100.000 više nego lane.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
"Do sada, od 1. juna, u Jagodinu je radnim danom dolazilo izmedju 2.500 i 4.000 ljudi, a vikendom preko 6.000 ljudi", rekao je Marković.

Kaže da je od otvaranja Akva parka 2007. godine ove godine bila najbolja poseta, te da u Jagodini očekuju da će na narednim sajmovima turizma dobiti visoke ocene i priznanja kao turistički centar u Srbiji.

Inače, 22. avgusta u Jagodini će biti Dan turizma, te će posetioci besplatno moći da obidju Muzej Voštanih figura, ZOO vrt...a očekuje se dolazak više od 20.000 ljudi.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: