Pegasus Airlines vodi u Tusku za €39.99

Vodeći turski low-cost prevoznik Pegasus Airlines ponovo svojim putnicima nudi primamljive cene, nastavljajući da širi svoju mrežu letova

Izvor: B92

Četvrtak, 10.10.2013.

09:15

Default images

Pegasusovi putnici koji kupe karte između 7. i 11. oktobra mogu leteti za Tursku između 1. novembra i 31. decembra 2013. po cenama od samo €39.99 uključujući poreze i takse.

Uz ovaj sjajni popust, putnici Pegasusa koji putuju u Istanbul iz Atine, Beograda, Bosne, Bukurešta, Prištine, Skoplja i Tirane imaće vezu i sa destinacijama u Turskoj - Izmir, Ankara , Antalija, Adana , Kapadokija i sa međunarodnim destinacijama kao što su Dubai, Tel Aviv, Bejrut, London, Kopenhagen, Harkov, Tbilisi i mnogim ostalim.

Za informacije o rasporedu letova, molimo posetite naš portal za online prodaju i internet adresu www.flypgs.com/en ili bilo koje od ovlašćenih prodajnih mesta Pegasus Airlines. Na njima putnici Pegasusa mogu pronaći detaljne informacije o svojoj odabranoj destinaciji i kupiti karte, čekiraju se, odaberu svoje sedište, naruče obrok za put, i kupe sa popustom dodatni prtljag.

Turska, kulturni mozaik Pored toga što je jedina zemlja na svetu koja premošćava Aziju i Evropu, Turska ima bogatu kulturu i istoriju. Najpoznatiji grad Istanbul je verovatno jedan od najstarijih u svetu, uz Ankaru, Izmir i Antaliju koji su takođe među poznatijim gradovima u Turskoj koje vredi posetiti. Za svakoga se može nešto naći, bilo da su to sportovi na vodi, zimski sportovi, istorijski spomenici ili kupovina u najsavremenijim tržnim centrima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: