Sunčano ostrvo vitalnosti: Skrivena oaza luksuza u Hrvatskoj

U potrazi ste za mestom na kojem ćete potpuno revitalizovati telo i duh?

Izvor: B92

Četvrtak, 11.05.2017.

11:24

Sunčano ostrvo vitalnosti: Skrivena oaza luksuza u Hrvatskoj
Uvala Èikat

Pravo odredište za vas je upravo hrvatsko ostrvo Lošinj, ostrvo vitalnosti na koje posetioci dolaze zbog blage klime, pitoresknih uvala, safirnog mora i mirisa više od hiljadu vrsta aromatičnog i lekovitog bilja a koje je još davne 1892. godine proglašeno klimatskim lečilištem. Zbog svega toga Lošinj je svake godine sve omiljenija turistička destinacija kojoj se gosti uvek iznova vraćaju.

U Malom Lošinju se skrasio i originalni antički bronzani kip atlete koji je, nakon veka provedenog na morskom dnu, svoj dom pronašao u Muzeju Apoksiomena. Tu su još i Lošinjski muzej i Institut za istraživanje mora Plavi svet u kome možete naučiti više o delfinima kojih, po procenama, u lošinjskom akvatorijumu ima oko 200.

Na Lošinju se nalazi i jedinstvena uvala Čikat, koju odlikuje zadivljujuća priroda i perjanice elitnog turizma ovog dela Jadrana – 5* hoteli Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i Vila Hortensia – poznati po jedinstvenoj, ekskluzivnoj i personalizovanoj usluzi.

Ultimativni nivo luksuza i personalizovane usluge

Boutique hotel Alhambra
Boutique hotel Alhambra, prestižni član grupacije Small Luxury Hotels of the World, poznat je po jedinstvenom spoju istorijske austrougarske arhitekture i izuzetnog luksuza, udobnosti vrhunski opremljenih delux soba i suitova, najvišem nivou usluge, kao i vrhunskoj wine&dine ponudi. U hotelu je smešten i a la carte restoran Alfred Keller koji je uticajni francuski vodič za restorane Gault et Millau smestio među najbolje restorane u 2017. godini i koji u ponudi ima vinoteku sa bogatom arhivom od 350 etiketa vrhunski kvalitetnih vina i gotovo 200 premium etiketa stranih žestokih pića. Nedaleko od Alhambre nalazi se još jedan primer najvišeg nivoa luksuza - Vila Hortensia. Ovu lepoticu odlikuje intimna atmosfera, potpuno personalizovana 24-satna usluga conciergea, batlera i kuvara, pa i privatna plaža.

Najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj prema izboru gostiju

Hotel Bellevue
Istinski dragulj za sve ljubitelje luksuznog odmora predstavlja prvi lošinjski hotel sa 5* – hotel Bellevue, moderno zdanje elegancije i sofisticiranosti koje karakteriše posebno osmišljen i dizajnerski uređen enterijer koji su brojni domaći i strani gosti na TripAdvisoru ocenili kao najbolji hotel u Hrvatskoj u 2017. godini i najboljim u kategoriji najboljih luksuznih hotela. Bellevue kontinuirano osvaja i wine&dine ponudom koja se bazira na spoju majstorskog kulinarskog umeća i tradicionalnih, svežih namirnica iz lokalnog uzgoja i porodičnih poljoprivrednih gazdinstava iz cele Hrvatske. Kao potvrda istrajnosti da svojim gostima pruži u potpunosti domaće i samo ono najbolje je vrt sa začinskim biljem koji se održava na samom krovu hotela.

Mesto za odmor tela i duha

SPA Clinic Hotela Bellevue
Za goste željne potpunog opuštanja, u sklopu hotela nalaze se unutrašnji i spoljašnji bazeni sa morskom vodom, relax zona, fitness i yoga studio i predivan SPA vrt koji čine nadaleko poznatu i svetski priznatu SPA Clinic, proglašenu najboljim novim wellnessom na svetu u 2015. godini. U ovom elegantnom i umirujućem prostoru za opuštanje i negu, gostima je na raspolaganju niz jedinstvenih health & wellness programa i tretmana koji kombinuju vrhunske kozmetičke preparate uz metode holističke nege, savremene psihologije i moderne medicine i osiguravaju vam potpuni balans. Tako će u ovoj oazi za opuštanje top stručnjaci, terapeuti i vodeći zdravstveni specijalisti prilagoditi programe vašim specifičnim potrebama, bilo da je reč o pomlađivanju, oblikovanju tela ili postizanju balansa duha i tela.

Uverite se u posebnost hotela Bellevue i prirodne lepote uvale Čikat i ostrva Lošinja te na vreme rezervišite odmor koji ćete pamtiti.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: booking@losinj-hotels.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: