KON TIKI NUDI U ANTALIJI: Ultra all incluziv za - 649 evra

Provedite leto u Antaliji. Kon Tiki je za samo za vas obezbedio najkomfornije i najbolje hotele u jednom od najlepših zaliva Maditerana.

Izvor: B92

Utorak, 09.08.2016.

09:00

Default images
Hotel Fame Residence Lara 5*

Peščane plaže Lare, toplo more i sunce koje vas miluje od jutra do mraka, bazeni za vas i vašu decu, fascinantni Bič park čiji se, preko dana atraktivni kafići, noću pretvaraju u diskoteke, duge šetnje uz obalu senovitim stazama...

Antalija nudi i šoping u velikim tržnim centrima, mir i tišinu u hotelima s hiljadu i jednim sadržajem na obodima grada, ludi provod u centru... I okruženje ovog grada, ukrašeno istorijskim spomenicima, jednako je uzbudljivo kao što će biti i vaše letovanje ukoliko čarterima KonTiki Travela krenete put grada i jedne od najlepših regija Mediterana. Tamo, gde je rođen - sveti Nikola.

Iz bogate ponude izdvajamo tri atraktivna hotela za čarter let 13.avgusta. Svi aranžmani iz ove ponude rađeni su na bazi od osam dana sa sedam noćenja sa ultra all inclusive konceptom i cenama koje nikada nisu bile povoljnije. Krenimo redom. Hotel FAME RESIDENCE LARA 5* oličenje je odmora iz snova i doživljaj je za sva vremena. U ovom hedonističkom raju cena aranžmana (8 dana, sedam noćenja, ultra all inclusive plus svi transferi i avio-prevoz) je neverovatrnih 649 evra po osobi. Idealno je mesto za porodični odmor jer najmlađima nudi leto iz snova s božanstvenim toboganima i drugim brojnim zanimljiv sadržajima. Uz vrhunski komfor, maksimalnu ljubaznost i profesionalnost osoblja u prostoru koji odiše luksuzom, gostima je između ostalog na raspolaganju i bazen neverovatne površine (3.900 kvadratnih metara) ali i božanstvena peščana plaža u Lari s bezbroj (bespaltnih) suncobrana, ležaljki, dušeka…
Hotel Barut Lara 5*
Vrhunsko zadovoljstvo s puno lepih trenutaka gostima daruje i hotel BARUT LARA 5* . Nalazi se na prelepoj peščanoj plaži 15 kilometara od Antalije i desetak od arodroma. Uživa, godinama unazad, reputaciju hotela sa najboljom uslugom u ovom delu Mediterana. Vrhunski smeštaj nadgrađen je inspirativnim sadržajima za odmor i zabavu u okruženju hotela počev od seta sa šest otvorenih bazena pa sve do malog akva-parka sa tri tobogana… Cena – 679 evra.
IC Hotel Green Palace 5*
IC HOTEL GREEN PALACE 5*, takođe u Lari, važi za hotel u kome i bukvalno sve postoji. Odiše komfornim jedinicama za smeštaj ali i opštim prostranstvom, počev od zgrada pod čijim krovovima su 384 standardne sobe pa sve do ogromnih ozelenjenih površina s bazenima, igralištima i nizom drugih pogodnosti koje nude mogućnost apsolutne izolovanosti od drugih gostiju ali i komunikaciju s istima pre svega na prostorima za sport i zabavu. Za ovo bogatstvo od usluge i sadržaja, dostojno najprobirljivijih i najzahtevnijih gostiju, ovog puta, i samo ovog puta, dovoljno je izdvojiti 879 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: