KON TIKI: Krstarenje Australijom i Novim Zelandom

Krstarenja su “in” ali i izazov za avanturističke duše, jedinstveno iskustvo kao retko koje.

Izvor: B92

Utorak, 19.07.2016.

09:00

KON TIKI: Krstarenje Australijom i Novim Zelandom

Australija sa krstarenjm po Novom Zelenadu (Kon Tiki Travel) upravo je jedno od takvih putovanja – za 24 dana osetićete zadovoljstvo istinskog odmora protkanog brojnim lepim iznenađenjima uz stvaranje želje da sve ponovo doživite ().
Sve se može nazvati i prolećem na delekom kontinetu i čudesnim ostrvima Novog Zelanda jer je to period godine kada su na ovoj polulopti temperature (od 17 do 21 stepen) idealne za putovanje. Polazak iz Beograda je 5. novembra 2016. Ceo program (24 dana sa 21 noćenjem) napravljen je tako da vas uz razgledanje onog što niste možda videli čekaju i dani predivnog uživanja za vreme plovidbe apsolutno prilagođenom hedonističkim zahtevima brodom Celebrity Solstice.

Melburn, Hobart, Sidnej…Prvi je grad mode, pozorišta, umetnosti, dobrih restorana, mesto sjajnog šopinga…Hobart je mala čarolija, prestonica najmanje i najudaljenije države Australije, grad koji se smatra vrlo značajnim za istoriju ove zemlje. Priča o Sidneju može početi i rečenicom da je reč o gradu koji je od nekadašnje kažnjeničke kolonije izrastao u jednu od najlepših metropola sveta…A onda sledi – krstarenje odnosno ukracavanje na super luksuzni brod Celebrity Solstice i čarolija tri veličanstvena fjorda: Milford saund, Doutful saund i Daski saund. Prvi je magična kreacija prirode drugi možda najbolje dočarava njegovo ime (nesiguran…) zbog čega je i bio i ostao izazov, treći je najveći fjord Novog Zelanda zarad čije lepote su mnogi, pa i legendarni Džejms Kuk, na njemu neplanirno (o)stali i po nekoliko godina…

Praznik za oči je i sve ono što vas čeka u neobičnim a gostoprimljivim gradovima Novog Zelanda, njihovoj apsolutno neobičnoj istoriji. Moguće je da doživljeno u Oklandu, najvećem gradu Novog Zelenada, nikada nećete potisnuti u zaborav. Njegovi stanovnici zovu ga “kraljicom među gradovima”. Više je razloga za tako nešto ali onaj najnaglašeniji zapravo je spoznaja o njegovoj izuzetnoj otmenosti…
Priča, dakle, počinje, i završava se u Australiji. Avio i brod su prevozna sredstva, smeštaj je u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3* i 4* u Melburnu, Hobartu i Sidneju…Na brodu (www. celebritycruises.com) vas čekaju deluks dvokrevetne kabine sa balkonom, kao i doručak, ručak, poludnevni snek, večera ponoćni švedski sto…

Rok za prijavljivanje za ovo veličanstveno Kon Tikijevo putovanje je 1. septembrar 2016. a cena doživljaja koje nikada nećete zaboraviti je - 4.890 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: