Izvor: B92

Poslednji dani first minute popusta za leto 2021.

Konačno je došlo i vreme da nastavimo sa normalnim životom, krenemo dalje i pre svega da odmorimo dušu i telo. Najbolji pokazatelj te činjenice je interesovanje putnika za letnje aranžmane u organizaciji Wayout agencije koji su već rezervisali svoje putovanje kako bi što pre mogli da počnu da maštaju o uživanju u toplom vremenu i prelepim plažama Hurgade, Sharm El Sheikh-a i Dubaija.

Obzirom na to da su na svetskom nivou otvorene retke letnje destinacije na koje je moguće otići bez stresa i brige, a među njima su Egipat i Dubai, za razliku od drugih destinacija koje i dalje nemaju definisane odredbe u vezi sa putovanjima.

Samim tim, pošto smo se svi uželeli putovanja, pritom mislimo na ceo svet, veliki broj evropskih zemalja (Češka, Poljska, Rumunija, Ukrajina, baltičke zemlje...) su već otvorile svoje letove prema Egiptu (Hurgadi i Šarm El Šeiku), stoga savetujemo svima da iskoriste First Minute cene i popuste kako bi na vreme rezervisali mesto, kako u avionu, tako i u hotelu, obzirom da je trenutno pravi boom u potražnji za aranžmane za Egipat i Dubai.

Idealan period za put u Dubai je u maju. Ako ste mislili da je prevruće - uverite se da nije. U saradnji sa avio kompanijom FlyDubai uživajte u luksuznom ambijentu i prelepim plažama po najpovoljnijim cenama. Zbog velike potražnje iz celog sveta, a naročito Evrope, savetujemo da svoje mesto rezervišete što pre. Kapaciteti se popunjavaju, a cene smeštaja skaču.

Foto: Promo

Za sve koji i dalje nisu rezervisali svoje putovanje za Dubai i Egipat, savetujemo da to učine što pre, obzirom na to da brojimo poslednje dane do isteka first minute popusta za leto 2021, a situacija se menja iz dana u dan jer se hotelski kapaciteti popunjavaju munjevitom brzinom.

Za sve naše putnike smo obezbedili dodatne kapacitete, kako u najboljim i najpopularnijim hotelima sa najboljom uslugom, tako i u avionima za u Šarm El Šeik, Hurgadu i Dubai, zahvaljujući nacionalnoj avio kompaniji Air Serbia i avio kompanijama Air Cairo i Fly Dubai.

Za nepoverovati je činjenica da je Šarm El Šeik ove godine traženiji od Hurgade, obzirom na to da su cene dosta povoljnije, a ovo mondensko letovalište nudi savršen spoj prelepih peščanih plaža, savršene usluge, najboljeg noćnog života u Egiptu i nezaboravnih izleta, a ko i dalje nije bio u Egiptu, Šarm El Šeik je najbolji izbor za prvi odlazak u Egipat.

Foto: Promo

Na kraju, pozivamo sve putnike da bez brige rezervišu svoje putovanje zahvaljujući kompaniji "Dunav osiguranje" koja je pokazala veoma visok stepen profesionalizma kako bi stvorila uslove da svi Wayout putnici mogu na svoje putovanje da otputuju sigurno i bez stresa, a svi Wayout aranžmani uključuju putno zdravstveno osiguranje koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu od otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti.

Foto: Promo

Kao lider na tržištu za putovanja u Egipat i Ujedinjene Arapske Emirate, imamo obavezu da se zahvalimo svim putnicima na poverenju, pogotovo u toku pandemije, a isto tako se moramo izviniti što usled velikog broja zahteva ne možemo odgovoriti na sve telefonske pozive, a takođe ne smemo zaboraviti da i dalje moramo poštovati epidemiološke mere, učinili smo dostupnom online platformu za rezervacije na sajtu www.wayout.rs gde se aranžmani mogu rezervisati sa samo nekoliko klikova, a potvrda rezervacije se šalje u roku od 24h ili putem mail adrese office@wayout.co.rs

Kako stalno ističemo, zaslužili ste odmor, a sada je došlo i vreme da odmarate.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.