Izvor: B92

Super nedelja super cena u Balkan Fun turističkoj agenciji donosi neverovatne popuste na aranžmane za najbolje termine u julu i avgustu za leto 2020! Prethodni meseci su nas umorili, vreme je da pružite sebi odmor kakav zaslužujete i to nikada povoljnije!

Od 1. do 7. juna možete ostvariti neverovatni popust od 50€ po sobi za bilo koje letovanje u organizaciji turističke agencije Balkan Fun.

Tokom cele radne nedelje u periodu od 9h do 20h, kao i u subotu i nedelju, u poslovnicama agencije možete rezervisati sobu uz popust, a prijava je samo 3000 dinara, dok ostatak novca možete isplatiti do dana putovanja. Moguće su i online rezervacije putem balkanfun.travel.

Sjajne destinacije za leto 2020 po neverovatno niskim cenama

Foto: Depositphotos, mgphotography

#1 Kefalonija od 160€ - Pogledajte ponudu!

Putovanje na atraktivno Jonsko ostrvo - Kefaloniju i maksimalno opuštanje je sve što vam je potrebno nakon dana provedenih u izolaciji. Cene paket aranžmana za Kefaloniju kreću već od 160€, a ukoliko se u Balkan Fun agenciji prijavite tokom Super nedelje super cena ostvarujete i dodatni popust po sobi, bez obzira na to koji smeštaj izaberete.

Soba sa pogledom na more, odmor na najlepšim plažama, krstarenje do Itake, uživanje u netaknutoj prirodi i interesantni fakultativni izleti su provereni recept za najbolje leto 2020. Rezervišite paket aranžman koji podrazumeva organizaciju putovanja u celini - prevoz autobusom, prevoz trajektom, smeštaj i usluge vodiča tokom celog putovanja, po najboljoj ceni.

Foto: Depositphotos, anatema

#2 Kavos na Krfu od 130€ - Pogledajte ponudu!

Ugrabite najbolje sobe u čuvenom Kavosu - letovalištu koje garantuje nezaboravan provod. Pogledajte plan i program letovanja i rezervišite vaš paket aranžman koji uključuje prevoz, trajekt i smeštaj na bazi 7 ili 9 noćenja u Kavosu, po najboljoj ceni.

Kavos na Krfu je omiljeni izbor mladih iz godine u godinu, jer se na ovoj destinaciji zaboravljaju sve brige i problemi i maksimalno se uživa u čarima leta.

Upoznajte Krf ovog leta i rezervišite paket aranžman za Kavos već po ceni od 130€, a ukoliko se prijavite do 7. juna, cena sobe je još niža!

Foto: Depositphotos, samot

#3 Zakintos od 150€ - Pogledajte ponudu!

Najpoznatija party destinacija - Zakintos je najbolji izbor za putovanje nakon izolacije. Ne propustite neverovatnu priliku i rezervišite najpovoljnije sobe za svoju ekipu. Aranžmani za Zakintos, koji se mogu naći već po ceni od 150€ su još povoljniji ako se prijavite tokom Super nedelje super cena.

Letovanje na najpopularnijem Jonskom ostrvu je apsolutni užitak za sve ljubitelje preščanih plaža, tirkiznog mora i dobrog provoda sa društvom, pa je proveren izbor i za leto 2020. koje svi čekamo s nestrpljenjem.

Rezervišite paket aranžman za letovanje u Laganasu, koji podrazumeva prevoz autobusom, trajekt i smeštaj u trajanju od 7 noćenja, uz prijavu od samo 3000 dinara. Leto na Zakintosu je avantura vredna prepričavanja!

Foto: Depositphotos, photo_stella

#4 Evija od 150€ - Pogledajte ponudu!

Već po ceni od 150€ možete otići na prelepu Eviju, uživati u netaknutoj prirodi Grčke i opustiti se uz zvuke talasa, odlične barove, restorane i odabrano društvo. Ako već znate s kim ćete letovati, iskoristite popust tokom Super nedelje super cena i ugrabite paket aranžman po još nižoj ceni!

Ponuda uključuje autobuski prevoz, prevoz trajektom, kao i 9 noćenja u izabranom smeštaju u Edipsosu. Upoznajte se sa detaljnim planom i programom putovanja na Eviju, rezervišite sobu po specijalnoj ceni i spremite se za odmor koji ste zaslužili!

Foto: Depositphotos, ljsphotography

#5 Lefkada od 165€ - Pogledajte ponudu!

Najbolji način da zaboravite na stresni period koji je iza nas je letovanje na najlepšem grčkom ostrvu, čuvenoj Lefkadi na kojoj je svaki prizor kao sa razglednice. Sobe sa pogledom na najlepše plaže Lefkade mogu biti vaše po najpovoljnijoj ceni do sada!

Odmor na plažama Jonskog mora možete rezervisati po ceni već od 165€, a uz prijavu od 1. do 7. juna ostvarujete dodatni popust na sobu po izboru. Uz naše povoljne paket aranžmane koji uključuju prevoz i smeštaj na bazi 9 noćenja na Lefkadi, sledi odmor i opuštanje koje ste dugo čekali.

Foto: Depositphotos, bloodua

#6 Lutraki na Peloponezu od 195€ - Pogledajte ponudu!

Ukoliko su vam u prethodnom periodu falila putovanja, izaberite letovanje koje uz opuštanje na plaži nudi i zanimljive obilaske značajnih znamenitosti. Iskoristite promotivne cene i rezervišite sobu po želji u Lutrakiju od 1. do 7. juna.

Ponude po ceni od već 195€ za prevoz i smeštaj na bazi 9 noćenja u Lutrakiju su ionako povoljne, pa se dodatni popust od 50€ po sobi ne propušta! Obiđite najlepše znamenitosti Grčke i doživite nezaboravno letovanje uz odabrane saputnike i neverovatne ponude Balkan Fun-a.

Foto: depositphotos, vlade-mir

#7 Kušadasi od 185€ - Pogledajte ponudu!

Posetite omiljeno tursko letovalište po najpovoljnijim cenama! Najlepše plaže, beach barovi, ali i interesantni fakultativni izleti čine letovanje u Kušadasiju nezaboravnom avanturom!

Uz dodatni popust od 50€ po sobi, paket aranžmani koji obuhvataju prevoz i 9 noćenja sa doručkom u hotelima Kušadasija su sjajan izbor za vašu ekipu i leto koje se pamti. Izaberite sobu pored plaže ili smeštaj u centru Kušadasija i ostvarite dodatan popust na ponude za letovanje u Kušadasiju, koje se već sada mogu naći po ceni od 185€.

Foto: Depositphotos, Iachris77

#8 Sicilija od 310€ - Pogledajte ponudu!

Ovog leta osetite duh Italije i rashladite se na najlepšim plažama Sicilije. Posetite čuveno Italijansko letovalište uz neverovatne paket aranžmane za Siciliju, koji su uz Balkan Fun dostupni po ceni već od 310€! Letovanje na Siciliji uključuje i posete Rimu i Veneciji, pa je ovaj aranžman skrojen po meri ljubitelja putovanja!

Paket aranžmani koji obuhvataju prevoz autobusom, prevoz trajektom, 8 noćenja sa doručkom na Siciliji i 1 noćenje sa doručkom u Rimu nikada nisu bili povoljniji, a tokom Super nedelje super cena možete iskoristiti i poseban popust za sobu po vašem izboru!

Koju god od destinacija da izaberete, sigurno nećete pogrešiti jer su dobar provod i opuštanje zagarantovani! Dugo očekivano leto 2020. samo što nije stiglo - iskoristite neverovatne popuste i posetite Balkan Fun poslovnice svakog dana tokom Super nedelje super cena, od 1. do 7. juna, u terminu od 9 do 20h.

Informacije i predrezervacije su besplatne: 011 7450 444 i 060 500 61 60.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.